This plugin hasn’t been tested with the latest 3 major releases of WordPress. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

Saints

Сүрөттөө

— UA —
* Плагін замислювався як доповнення до сторінки “Цей день в календарі”, але може використовуватися і самостійно.
* Плагін виводить за допомогою шорткода [saints] життєописи Святих на будь-яку дату (з віджетом вбудованого календаря (шорткод [s-calendar]), або календаря плагіна Bg Orthodox Calendar, або будь-якого іншого елемента календаря з форматом дати YYYY-MM-DD) .
* Для отримання даних використовується API сайту azbyka.ru на зазначений день, тому тексти будуть лише російською (Використовувати Google перекладач або будь-який інший машинний переклад для церковних текстів неможливо через жахливи помилки, що призводять до спотворення змісту). Application Programming Interface сайту azbyka.ru не вимагає введення логіна, пароля або інших умов. Ознайомитися з повним списком послуг API можна за адресою https://azbyka.ru/days/site/api_help. В плагіні Saints використовується API https://azbyka.ru/days/api/saints/-дата-/group.json – набір святих для заданої дати, святі об’єднані в групи, а саме масиви: імена святих; назва мініатюр ікон святих; текст опису житія Святих; ідентифікатор Святого; заголовки тропарів, кондаків і молитов; тексти тропарів, кондаків і молитов;
* Мініатюри ікон святих завантажуються з адреси https://azbyka.ru/days/assets/img/saints/[“saint_id”]/[“image”] для відповідної дати, мають атрибут “nofollow”.
* Для виведення короткої інформації на конкретну дату використовується https://azbyka.ru/days/api/presentations/-дата-.json – html-блок для заданої дати, масив: [“presentations”].
* Всі посилання на місця з Біблії та ін. мають атрибут nofollow.
* Якщо не встановлено віджет календаря, будуть виводитися дані на поточний день.

  • З метою зменшення навантаження на сервер і прискорення завантаження сторінки ви можете скачати собі архів підготовлених мініатюр ікон святих і завантажити його в директорію /wp-content/uploads/saints-cache/ в форматі .zip. При виборі відповідного джерела картинок на сторінці налаштувань плагіна архів буде розпакований в директорію /wp-content/uploads/saints-cache/img/
  • Адреса для скачування архіву img.zip (82.66 мб): https://xn--b1aplbci.xn--j1amh/vebmasteru/plugin-saints/
  • Плагін російською та українською мовами

— RU —
* Плагин задумывался как дополнение к странице “Этот день в календаре”, но может использоваться и самостоятельно.
* Плагин выводит с помощью шорткода [saints] жизнеописания Святых на любую дату (с виджетом встроенного календаря (шорткод [s-calendar]), либо календаря плагина Bg Orthodox Calendar, либо любого другого виджета календаря с форматом даты YYYY-MM-DD) .
* Для получения данных используется API сайта azbyka.ru на указанный день. Application Programming Interface сайта azbyka.ru не требует ввода логина, пароля или других условий. Ознакомиться с полным списком предоставляемых API можно по адресу https://azbyka.ru/days/site/api_help В плагине Saints используется API https://azbyka.ru/days/api/saints/-дата-/group.json – набор святых для заданной даты, святые объединены в группы, а конкретно массивы: имена Святых; название миниатюр икон Святых; текст описания жития Святых; идентификатор Святого; заголовки тропарей, кондаков и молитв; тексты тропарей, кондаков и молитв;
* Миниатюры икон Святых загружаются с адреса https://azbyka.ru/days/assets/img/saints/[“saint_id”]/[“image”] для соответствующей даты, имеют атрибут “nofollow”.
* Для вывода краткой информации на конкретную дату используется https://azbyka.ru/days/api/presentations/-дата-.json – html-блок для заданной даты, массив: [“presentations”].
* Все ссылки на места из Библии и др. имеют атрибут nofollow.
* Если не установлен виджет календаря, будут выводиться данные на текущий день.

  • В целях уменьшения нагрузки на сервер и ускорения загрузки страницы вы можете скачать себе архив подготовленных миниатюр икон Святых и загрузить его в директорию /wp-content/uploads/saints-cache/ в формате .zip. При выборе соответствующего источника картинок на странице настроек плагина архив будет распакован в директорию /wp-content/uploads/saints-cache/img/
  • Адрес для скачивания архива img.zip (82.66 мб): https://xn--b1aplbci.xn--j1amh/vebmasteru/
  • Плагин на русском и украинском языках

Скриншоттор

Орнотуу

Install the plugin through the menu “Plugins \ Add New” (search for “Saints”).
Activate the plugin in the Plugins menu.

Сын-пикирлер

There are no reviews for this plugin.

Contributors & Developers

“Saints” is open source software. The following people have contributed to this plugin.

Мүчөлөрү

Translate “Saints” into your language.

Interested in development?

Browse the code, check out the SVN repository, or subscribe to the development log by RSS.